Anadolu Etap İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2022

anadolu-etap

Anadolu Etap İş Başvuru Formu

Anadolu Etap İş Başvurusu yaparak Anadolu Etap’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Anadolu Etap iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu yapabilirsiniz.

Anadolu Etap, 2009 yılı içerisinde Anadolu Grubu, Özgörkey Holding ve Brezilyalı Cutrale Grubu’nun güç birliği ile hayata geçirilen yeni bir şirkettir.

Anadolu Etap, meyve yetiştiriciliği ile çeşitli meyve püresi ve konsantresi üretimi faaliyetlerini 37 yıllık bir birikimden güç alarak sürdürmektedir. Anadolu Etap, Mersin, Balıkesir ve Antalya’daki tesisleriyle Türkiye’nin dört bir yanından gelen meyveleri işleyerek dünyada ve Türkiye’de meyve suyu endüstrisinde söz sahibi olan geniş müşteri kitlesine yüksek kalitede hizmetler sunmaktadır. Anadolu Etap, Şanlıurfa, Adana ve Çanakkale illerinde bulunan meyve çiftliklerini genişleterek seçilmiş meyvelerde dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer almak ve Türkiye’de tarıma dayalı endüstrinin gelişmesini sağlamak vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Açık Pozisyonlar

Tarih            Pozisyon                   Şehir/Ülke              Firma Adı

  • 16.05.2014 Makine Mühendisi Mersin AEP ANADOLU ETAP PENKON ..
  • 16.05.2014 Laborant Yardımcısı Denizli AEP ANADOLU ETAP PENKON ..
  • 16.05.2014 Operasyon Destek Uzmanı Çanakkale AEP ANADOLU ETAP PENKON ..
  • 16.05.2014 Operasyon Destek Uzmanı Balıkesir AEP ANADOLU ETAP PENKON ..

Buradan başvuruda bulunabilirsiniz.

1 yorum

  1. Merhabalar,

    saygın elit insanlarla kurumsal firmalarda ikna kabiliyeti yüksek başarılı bir kişiliğe sahibim,üslenneceğim tüm görevleri başarıyla sonuçlandırmak.

    ilginize teşekkürler ..

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*