Vaillant İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2022

Vaillant İş Başvuru Formu

Vaillant Group Türkiye Hakkında

Siz de -hem evimizde hem çevremizde, insanlar için- daha iyi bir iklim vizyonu doğrultusunda çalışan, 50’yi aşkın ulustan oluşan 14.000 çalışma arkadaşlarımızdan biri olun. Büyük, yenilikçi ve stratejik projelerde yer alın. Ve herkesin günlük hayatında yer verebileceği, küçük davranışlarla farkındalık oluşturun. Küresel hareket edin, küresel çalışın. Ve küresel bir ekibin bir parçası olun; çünkü biz ürünlerimizi yaklaşık 60 ülkede pazarlıyoruz ve Avrupa’nın altı ülkesinde ve de Çin’de toplam 10 üretim ve geliştirme lokasyonuna sahibiz.

İnsan Kaynakları

 %100 Tüketici Memnuniyeti ilkesi doğrultusunda çalışan Vaillant Türkiye’de İnsan Kaynakları Yönetimi, kalite hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.
Şirketimiz, globalleşen dünya ekonomisinin giderek ağırlaşan ve değişen rekabet koşullarında stratejik hedeflere ulaşabilmek için ekibini kalitesi yüksek çalışanlar ile güçlendirmektedir.
Vaillant , “Isıtma ve Soğutma” Sektöründe dünya üzerinde 134 Yıldır hizmet vermektedir. Vaillant Türkiye ailesi olarak “Yüksek kalite hedeflerine ancak bireysel kalite” ile ulaşılabileceğine inanmaktayız. Bu doğrultuda tüm çalışanlarımızı yoğun rekabet ortamında şirketin gücünü ve performansını etkileyen, kalite yaklaşımını temsil eden, taklit edilemeyen kişiler olarak görmeyi arzu ediyoruz.
Çalışan profilimiz, konusunda uzman, sosyal yetkinliği üst seviyede, geleceği şekillendirebilen, takım ruhuna inanan, şirkete ve çalıştığı fonksiyona yönelik yüksek motivasyon sahibi, başarıyı hedefleyen, dinamik, yaratıcı, yeniliğe ve gelişime açık, katma değer yaratmaya istekli kişilerden oluşmaktadır

Personel Seçimi

Vaillant Grup Türkiye’de personel seçimi, kısa ve uzun vadeli şirket hedefleri doğrultusunda yapılan büyüme stratejileri ve kariyer planlamalarına göre İnsan Kaynakları Bölümü tarafından yürütülmektedir.
Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Genel Müdürlük adresimizi ziyaret ederek direkt form doldurabilmektedirler. Günümüz elektronik iletişim çağında internet üzerinden yapılan başvurular için online adres; ik@vaillant.com.tr olarak kullanılmakta, elektronik ortam tercih edilmektedir. Aynı zamanda başvurmak isteyen adaylar; Vaillant web sayfası üzerinden de özgeçmiş bırakabilir, başvuru yapabilir ve görüntüleyebilmektedirler.
Şirketimizin oluşan personel ihtiyacı ilan ile duyurulmaktadır. İlan edilen pozisyona yönelik yapılan başvurular içinden iş başvurusunda bulunan adayların mesleki yetkinlikleriyle pozisyonun gereklilikleri doğrultusunda ön seçim yapılarak ilk görüşmeler yapılmaktadır. İlk görüşmelerin neticesinde pozisyona uygunlukları belirlenen adaylar, ikinci aşama değerlendirmelere davet edilmektedirler. İkinci aşama değerlendirmelerde değerlendirme merkezi uygulamaları, yetkinlik bazlı mülakatlar, Vaka çalışmaları ve test uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Bu operasyon el görüşmelerin neticesinde olumlu ilerleyen adaylar ile yetkinlik bazlı mülakat için görüşme yapmaya davet edilmektedir. Bu görüşme neticesinde süreç olumlu seyrettiği taktirde adaya iş teklifi yapılmaktadır. Olumsuz süreçle nen iş görüşmeleri ile ilgili geri dönüş ve bilgilendirme adaylara görüşme yapılan ay içinde yapılmaktadır.

Açık Pozisyonlar

NoPozisyonlarLokasyon
1Demand Planning Specialistİstanbul(Asya)
2Project Leader Trading GoodsBilecik +1 il daha
3İşe Alım UzmanıBilecik +1 il daha
4Satış Uzmanı-Vrf/İzmirİzmir
5Satış Mühendisi-Vrf/AdanaAdana
6Controlling Specialistİstanbul(Asya)
7Satış Mühendisi-Vrf/GaziantepGaziantep
8Tedarik Zinciri Ofis Destek (Belirli Süreli)İstanbul(Asya)
9Export Sales Expertİstanbul(Asya)
10Yedek Parça Üretim PersoneliBilecik
11Certification EngineerBilecik +1 il daha
12İnsan Kaynakları Stajyeri (Uzun Dönem)- Ataşehirİstanbul (Tümü)
13Export Operation Specialistİstanbul(Asya)
14R&D Engineer (Electronics)Eskişehir +1 il daha
15Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisiİstanbul(Asya)
16Dağıtım Operasyonları UzmanıBilecik +1 il daha
17Malzeme Planlama UzmanıEskişehir +1 il daha
18İthalat Operasyon Uzmanıİstanbul(Asya)
19Tedarik Zinciri Ofis Destek Elemanıİstanbul(Asya)
20Export Analytics Specialist(Temporary)İstanbul(Asya)
21R&D Engineer (Project)Bilecik +1 il daha
22Kredi Risk Yön. ve Satış Muh. Uzun Dönem Stajyeriİstanbul(Asya)
23Product Marketing Managerİstanbul(Asya)
24Outsource Koçuİzmir +1 il daha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*