Evdiz İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2022

evdiz-is-basvurusu

Evdiz İş Başvuru Formu

Evdiz İş Başvurusu yaparak Evdiz’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Evdiz iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu yapabilirsiniz.

1994 yılında Bursa’da 60 m2 küçük bir işyeri olarak faaliyet göstermeye başlayan EVDİZ Alışveriş Merkezleri bugün 25.000 m2 kapalı çalışma alanı, profesyonel ve geniş bir kadro ile sektörün önde gelen şirketleri arasında yerini almaktadır. Avcılar, Silivri, Çatalca, Çerkezköy,Tekirdağ, Bursa, Eskişehir, Samsun, Babaeski ve Şanlıurfa’da olmak üzere toplam 11 şubemiz bulunmaktadır.

Beyaz eşyadan zücaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten halıya kadar 58.000 çeşit ürünle mağazacılık ve perakande sektöründe hizmet vermekteyiz. Zincir mağazacılık anlayışında firmamız bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri bünyesinde barındırıp tüketicilere en uygun koşullarda sunmaktadır.

Başvuru formu için tıklayın.

1 yorum

  1. 16 yıllık hafriyat deneyimim var etiyopya ve tanzanya da yapı merkezi bünyesinde şoförlük ve ekip başı olarak görev yaptım
    Ayrıca kademe sorumlusu olarak çalıştım araç ve makina bakım sorumlusu görev yaptım uygun görürseniz şirketiniz bünyesinde çalışmak istiyorum saygılar
    Pasaport hazır
    TLF 0 541 622 64 62

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*