Ekoroma İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2022

ekoroma_is-ilanlari

Ekoroma personel alımı yapacak!

Ekoroma iş başvurusu yaparak sizde Ekoroma’ın gücünden güç alabilirsiniz. Ekoroma personel alımı haberlerinin yanı sıra bazı ilan sitelerinde yer alan Ekoroma eleman alımı ilanlarını sizler için burada paylaşmaya devam edeceğiz. Ekoroma insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu şekilde:

Geçmişten gelen yirmi yıllık bilgi ve deneyimi ile 25 Haziran 2009 da ilk mağazasını açmıştır. Ekoroma alışverişlerinize geniş bir bakış açısı yaratma anlamını taşımaktadır. Bölgemizde Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş Ekoroma’nın amacı bölge halkına eskiden olduğu gibi en iyisini sunarak, güvenli ve kaliteli alışverişin keyfini yaşatmaktır. Ekoroma Yatırım yaptığı bölgelerin ekonomik ve sosyal yaşantılarına büyük katkı sağlamanın yanı sıra mağaza çalışanlarını ve ürünlerini bulunduğu bölgelerden seçmektedir.

Ekoroma mağaza açma hedefini, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirmektedir. Ekoroma geniş kullanım alanına sahip mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra küçük ev aletleri, zücaciye, Tekstil, oyuncak gibi bölümleriyle tüm müşteri ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlamaktadır.

Ekoroma’nın başarısı, müşterilerine ve çalışanlarına bağlıdır. Bu anlamda müşterileri ve çalışanlarına Burada her şey ‘Tam İstediğim Gibi’ dedirtebilmek adına her türlü proje titizlikle incelenerek uygulamaya geçirilmektedir.

Başvuru formu için tıklayın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*